La Policia Local de Vinaròs va intervindre dos conductors per donar positiu en els controls de drogues i alcohol la passada nit de dilluns.

La setmana passada els agents municipals de la localitat ja van denunciar a tres persones per circular al volant amb presència de drogues en l’organisme (sancionades amb una multa de 1.000 euros i retirada de sis punts del carnet), a una altra per fer-lo en estat d’embriaguesa i a una cinquena per conduir sense tindre el permís de circulació.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.