Els Agents Rurals han publicat aquest matí al seu compte de Twitter el mapa de risc d’incendi forestal per aquest dissabte, 7 de setembre. Gran part de les comarques de la Ribera d’Ebre, la Terra Alta i el Baix Ebre tenen assignat el “perill alt” d’incendi forestal, fins i tot, una petita zona entre la Ribera d’Ebre i la Terra Alta té “perill molt alt”.

Les Terres de l’Ebre és un dels territoris més afectats de Catalunya, malgrat les baixes temperatures de matinada en moltes zones aquests darrers dies, ja que les temperatures diürnes, sobretot a les hores centrals del dia, encara arriben en alguns punts als 30 graus. La setmana vinent pot ser que aquesta situació millori perquè s’espera una davallada més accentuada de les temperatures.

Redacció: P. P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.