Aquest matí hi ha hagut una col·lisió entre un camió tractor i un turisme a la TV-3319 al terme municipal de la Sènia, exactament al punt quilomètric 14,5. En un primer moment la via ha quedat tallada ambdós sentits de la marxa, però passats 5 minuts de les 9 ja s’ha restablert la circulació.

Arran de l’accident la conductora del turisme ha resultat ferida greu i ha estat traslladada pel Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

Redacció: P. P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.