El Servei Marítim Provincial de la Comandància de la Guàrdia Civil de Castelló ha confiscat un total de 131,8 kg de pop immadur al port pesquer de Benicarló, segons ha informat l’institut armat en un comunicat.

Els agents van observar que atracava una embarcació de pesca d’arts menors, moment en el qual es va apropar un vehicle i es van descarregar tot seguit de la mateixa quatre galledes que van ser introduïts en el turismes pels dos ocupants del mateix, que van marxar ràpidament.

Davant aquesta circumstància, els agents van procedir a la inspecció del vehicle, que contenia al seu interior quatre galledes de pop immadur. Posteriorment, i després de realitzar el corresponent pesatge, el total ascendia a 131,8 quilograms repartits en 224 peces i amb un valor de mercat d’uns 1.600 euros.

Per aquest motiu, la Guàrdia Civil va procedir a efectuar la corresponent acta d’inspecció-denúncia. El pop intervingut ha estat immobilitzat a disposició de la Direcció Territorial de la Conselleria d’Agricultura de Castelló.

Font: Las Provincias (Castellón)

Redacció: P. P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.