La presència d’un cos prop de la zona de vies de Rodalies està causant incidències entre Sitges i Garraf, on els trens circulen per via única. La incidència provoca retards de fins a 30 minuts, ja que els combois poden estar aturats més temps de l’habitual en acostar-se al punt de la incidència, segons ha informat Renfe. La situació afecta les dues línies ebrenques R16 i R15, com també a la R2 sud, R13 i R14 i els trens de Llarga Distància.

Una persona s’ha precipitat suposadament des d’una altura de 8 metres. No hi ha signes d’atropellament i ara els Mossos investiguen si es tracta d’un suïcidi i la persona s’hauria llençat o bé es tracta d’un assassinat.

Redacció: P. P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.