L’Ajuntament d’Alcanar ha adquirit dos nous vehicles que passen a formar part de la flota de la Policia Municipal. Des d’aquest mes d’agost la Policia Local d’Alcanar ja disposa d’aquests dos automòbils de la marca Seat Ateca per a desenvolupar la seua feina diària de patrulla pels carrers del municipi. Jordi Bort, regidor de Governació, assegura que “els nous vehicles, adaptats a les noves necessitats amb últimes tecnologies com un desfibril·lador, permetran donar més presència al cos i oferir un millor servei a la ciutadania”.

Amb aquest canvi el cos de policia disposa de vehicles més moderns i amb més prestacions que els anteriors i que faciliten les seues tasques. I és que una de les prioritats de l’Ajuntament és la millora de la seguretat ciutadana, i per poder atendre millor les demandes de la ciutadania s’ha adquirit els dos vehicles. Els nous automòbils compten amb mantes tèrmiques i ignifugues, màscares, sistema de reanimació, lectors de xip, detectors de metall, un dipòsit de residus per a xeringues i altres residus o un alcoholímetre.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.