Cada vegada és més habitual veure disfresses durant les festes majors. Any rere any són més els municipis que afegeixen els carnestoltes d’estiu i a Riba-roja d’Ebre el celebren des del 2012. En aquell moment va tenir una gran acceptació i cada vegada guanya més participants.

La xaranga Bandarra Street Orkestra ja s’ha convertit en un clàssic d’este carnestoltes riba-rojà, que dóna el tret de sortida a la festa que omple els carrers de les disfresses més variades i originals com dominós, aus fènix, Twitter, abelles, etc.

Un altre acte que ja s’ha convertit en un flat de festes és el Menja’t, on els establiments riba-rojans ofereixen els millors menjars en un sopar a la fresca.

Redacció: Víctor Montecino

About the Author:

👤 Arribat al món de la comunicació de casualitat, m’he passat la major part de la meua vida laboral entre càmeres de televisió i programes d’edició de vídeo. Amb els anys he pogut aprofundir en el sector i realitzar diverses funcions molt variades que m’han suposat un repte constant.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.