Segons informa el Servei Català de Transit desde les 16 hores la nacional 340, a causa dels fort aiguats que han caigut en les darreres hores a les Terres de l’Ebre, han deixat la carretera plena de tolls d’aigua, just al pont que atravessa la N-340 al seu pas per l’Ampolla, i ha tocat tallar-la a la circulació.

Per evitar lamentar algun accident de trànsit, s’ha decidit tallar la circulació fins que pugue ser evacuada l’aigua embassada. El fet ha provocat cues de més de dos quilòmetres a la via, que ha quedat tallada en els dos sentits de la marxa.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.