Aquest matí s’ha realitzat la trobada de gegants de Festes de la Cinta, organitzada per la Colla Gegantera de Tortosa. S’ha desenvolupat amb una intensa calor i amb un parc municipal, Teodor Gonzàlez, ple de gom a gom (com es pot veure a la imatge adjunta) on s’ha realitzat la plantada de totes les colles que hi han participat.

Enguany han comptat amb la participació de la Colla Gegantera d’Amposta, la Colla Gegantera d’Alcanar, Gaiters de l’Aguilot, Colla Jove de Dolçainers de Tortosa, Lo Golafre, Colla Gegantera de Móra la Nova, Colla Gegantera d’Horta de Sant Joan, Colla Gegantera de Sant Carles de la Ràpita, Colla Gegantera de Vinaròs, Grallers de Campredó, Colla Gegantera de Sant Feliu de Llobregat, Colla Gegantera de Santa Bàrbara, Colla Gegantera d’Ulldecona, Colla Gegantera de Benicàssim, Gegantó Japonés de Reus i la Colla Gegantera de Tortosa, com amfitrió de la jornada.

Els gegants han desfilat des del passeig central del parc municipal Teodor González, pels carrers de l’Avinguda de la Generalitat, Carrer Argentina, Carrer Berenguer IV, Avinguda de la Generalitat fins a tornar al Parc Municipal on té lloc la ballada final de totes les colles. Prèviament ha tingut lloc a la 13.15 hores l’acte de rebuda, presentació i entrega de records.