Aquesta tarda a les 19.30 hores ha tingut lloc el darrer tall de carretera a la N-340 per part de la Plataforma “Prou, AP-7 Gratuïta Ja!”. Quedaran quatre talls previstos a fer a Amposta fins a que finalment es deslliure l’AP-7 al tram de l’Ebre i fins a Tarragona. Tot i així adverteixen el perill imminent que suposa la Vinyeta. Mig centenar de persones han tallat la carretera durant aproximadament mitja hora a 130 dies per fer l’AP-7 gratuïta.

Lluitarem per la dignitat del territori” sentencien els membres de la Plataforma que adverteixen que les rotondes són un perill “innecessari per a una carretera que han convertit en una via tercermundista“. Llorenç Navarro, cap visible de la plataforma, comentava via xarxes socials que “A falta de 132 dies per la gratuïtat de l’AP-7 era innecessari destrossa la N-340 la via mes important d’Espanya per fer-la un carretera urbana, els alcaldes ,han fet el mateix que el de Riba-roja , o en el seus anys Ascó o Vandellòs, pensar en el seu melic i en els seus, sense pensar, que això afectarà a milions de persones, que l’afectació econòmica en uns territoris castigats, potser definitiu per les possibilitats dels nostres joves per quedar-se uns lluitem per totes i tots i altres per el seu interès i les seves ” Peculiaritats”!!!!“. Des de la plataforma han comentat “que fa pocs dies que està creada a correcuita aquesta rotonda de les Cases i ja han hi hagut dos accidents“.