La magistrada del jutjat d’Instrucció 1 de Lleida ha acordat presó provisional, comunicada i sense fiança tant per al pare com per la mare del nadó de Lleida que està ingressat en estat greu a la Vall d’Hebron per suposats maltractaments.

La causa està oberta per lesions agreujades amb dolo eventual i, com que la DGAIA ja va assumir dijous la tutela del menor, no ha calgut acordar cap mesura civil en aquest sentit. Els pares van ser detinguts dimecres a Barcelona com a suposats responsables de les lesions que presenta el seu nadó, que va ingressar a l’hospital la setmana passada i només té uns vint dies de vida.

Segons ha informat el TSJC, el pare no té antecedents penals ni condemna ferma però si que ha estat denunciat amb anterioritat per altres parelles per maltractament i té un judici pendent al Penal 3 de Lleida.

Font: ACN

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.