Dins dels serveis establerts per a previndre el trànsit i cultiu de substàncies estupefaents a la província de Castelló i eradicar els punts de venda de droga, la Guàrdia Civil ha detingut dijous a un home per un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.

El detingut de 29 anys d’edat i veí de Benicarló, es trobava realitzant una compravenda de droga a plena llum del dia en el centre de la localitat.

Els Guàrdies Civils que es trobaven realitzant les labors de seguretat ciutadana i prevenció de venda i consum d’estupefaents incrementat per les festes patronals en la localitat de Benicarló, van observar a un home realitzant segons es denomina en l’argot policial “ passada de droga” a una altra persona que es trobava a l’interior d’un vehicle.

Els agents després d’identificar a l’autor de l’il·lícit van comprovar que el mateix portava 10 dosi de cocaïna, i 105 euros fraccionats en bitllets de 5 i 10 euros, per la qual cosa van procedir a la seua immediata detenció per un delicte contra la salut pública, de tràfic de drogues. L’actuació ha sigut realitzada per efectius de l’àrea d’investigació de la Guàrdia Civil de Benicarló.

El detingut juntament amb les diligències van ser posats a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció Núm. 3 de Vinaròs.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.