Arran dels serveis que té establits per a combatre els robatoris i furts a la província, la Guàrdia Civil ha detingut a dues persones com a possibles autors d’un delicte de robatori.

L’actuació es va iniciar quan els agents van tindre coneixement que el passat 20 del present mes dues persones havien saltat la tanca perimetral d’un habitatge, accedint a l’interior d’un magatzem annex a aquesta, sostraient 3 motoserres, 1 desbrossadora, 1 màquina de soldar, 1 caixa en l’interior de la qual portava 3 rodets i accessoris de pesca, 2 trepants i divers material de bricolatge, tots ells valorats en 1.900 euros.

Com a fruit d’aquestes investigacions i després de la realització de nombroses perquisicions, la Guàrdia Civil va aconseguir identificar a dues persones, un home i una dona d’edats compreses entre els 22 i 50 anys veïns de Benicarló que van ser detinguts al cap de poques hores després d’haver-se produït l’il·lícit, com a possibles autors d’un robatori.

Durant la investigació van ser localitzats tots els efectes sostrets en el robatori, sent entregats posteriorment al seu legítim propietari.

Els detinguts juntament amb les diligències instruïdes han sigut posats a la disposició dels Jutjats de Vinaròs.