Ja és possible inscriure’s a la XIII Pujada al Montsià, a través del web www.pujadamontsia.cat. Fins al 31 d’agost, a més, amb un descompte del 25%.

El pròxim 29 de setembre, Alcanar tornarà a acollir la Pujada al Montsià – Memorial Francesc Bort (Madro), que puntuarà per al XII Circuit Català de Curses per Muntanya Terres de l’Ebre. Com en l’edició anterior, inclourà quatre recorreguts: absolut, júnior, cadet i exprés. La marxa popular, en canvi, presentarà una novetat important, ja que es farà conjuntament amb la cursa exprés, amb un recorregut d’uns dotze quilòmetres. La marxa popular, en el seu format tradicional, es desplaçarà al desembre, en el marc de La Marató de TV3, amb l’objectiu d’enfortir, mitjançant l’atmosfera de les Quinnquenals, una marxa amb un tarannà molt local.

L’organització anima tothom a participar-hi i a gaudir de la jornada, que acabarà al pavelló poliesportiu amb una botifarrada. A més a més, informa tots els comerços interessats que ja és obert el període de col·laboracions.