L’alcaldessa de Tivissa, Montse Perelló, s’ha mostrat taxativa sobre el projecte d’ampliació de l’abocador. L’empresa que el gestiona vol quadruplicar la seua superfície, al qual l’ajuntament s’hi oposa ‘frontalment’. Compta també amb el suport del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.

En una entrevista a Canal Terres de l’Ebre també va avançar els projectes que impulsaran en el propers mesos al municipi com la instal·lació d’una depuradora, finalitzar les obres del nou pavelló i rehabilitar d’alguns edificis públics per usos socials i culturals.

Respecte la fallida de la cooperativa el passat mes de maig, Perelló ha destacat que l’entitat entrarà en concurs de creditors durant les properes setmanes.

Entrevista completa

SH

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.