El torneig d’handbol in memoriam d’Emma Garcia arriba enguany a la tercera edició. En aquesta edició torna a canviar el format de competició. El primer any es va fer només en categoria juvenil femení i el segon només en sènior femení (els 2 anys en format de triangular). Aquest s’ha decidit des de la junta del conjunt ampostí, fer dos torneigs amb un, un amb juvenil femení i l’altre amb senior femení, els dos a partit únic i el mateix dia.

Els equips invitats són, en categoria juvenil, l’Handbol Onda, de la lliga de la Comunitat Valenciana, un dels millors equips de la provincia de Castelló i de la Comunitat Valenciana, que aquesta temporada estarà entrenat per Marc Andreu.

Mentre que en categoria sènior, l’equip invitat serà el campió del grup C de Divisió d’Honor Plata, que la temporada passada es va quedar a les portes de pujar a la Liga Guerreras Iberdrola, perdent la final a Tenerife, l’Handbol Sant Quirze, el millor equip català de divisió de plata actualment, que s’ha reforçat molt i molt bé de cara a la temporada 2019-20.

Serà el primer partit preparatori davant els aficionats, de cara al primer partit de lliga a Mislata just la setmana següent, on el nostre nou entrenador Aleksandar Sasa Jovic, intentarà acoplar a les moltes novetats de l’equip: Joana Rieres i Judith Tortajada, despres de jugar a 1a. Divisió amb el Balonmano Castellón i amb el Puchi d’Eivissa, junt també a la tornada a casa de Cristina Tortajada (ex-Handbol Ascó) i Jèssica Bertomeu (ex Handbol Perelló) i les ex-del Handbol Ascó, Marina Gasca i Laura Subirats.

El torneig es disputarà el proper 7 de setembre, disputant-se el partit juvenil a partir de les 17 hores de la tarda i dos hores més tard tindrà lloc el partit de les sèniors.