Una forta tromba d’aigua ha sorprès al litoral Nord de la província de Castelló i ha provocat la intervenció dels Bombers de la Generalitat de Castelló per rescatar a diverses persones atrapades en tres vehicles a causa de la gran quantitat d’aigua acumulada a la zona de la Basseta de Benicarló.

Segons fonts del Consorci Provincial de Bombers, dos dels rescats han finalitzat sense que els ocupants dels vehicles s’hagin vist afectats i es treballa en un tercer a la carretera CV-135.

La forta pluja que cau des de primera hora del matí ha provocat l’acumulació d’aigua en zones inundables de la població benicarlanda i la policia local ja està treballant per a tallar les carreteres.

40,6 litres acumulats a Traiguera

Segons informa el Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat, les precipitacions acumulades en les últimes quatre hores llancen 40,6 litres per metre quadrat a Traiguera, 32,2 a Canet lo Roig i 8,2 a Xert.

La Generalitat ha decretat riscos nivell groc per pluges i tempestes al litoral nord i interior sud de la província de Castelló, així com a l’interior nord, interior sud i litoral sud de la província de València i a l’interior i litoral nord de la d’Alacant.

Font: Diari del Maestrat