L’ex concursant de La Voz, actuarà aquesta nit al concert que tancarà les festes majors al seu poble natal el diumenge 18 d’agost a partir de les 23.45 hores, poc després dels focs artificials, a la Plaça de l’Ajuntament d’Amposta. Un concert que serà enregistrat per Canal Terres de l’Ebre.

Després de l’exitosa presència de l’ebrenca en l’estrena de “La Voz” a Antena 3. Amb el seu violoncel, ha interpretat ‘Lost on you‘, de LP. i va convencer als quatre membres del jurat de la sisena edició: Luis Fonsi, Pablo López, Paulina Rubio i Antonio Orozco, després d’una actuació sublim que li ha servit per donar-se a conèixer encara més.

En la primera nit d’audicions a cegues, la jove, de 27 anys i que treballa com a tatuadora, que ha fet girar als quatre “coaches” escollia a Pablo López, tot i que en el duels posteriors no es va classificar causant la indignació dels usuaris de les xarxes socials.