Amaia Romero, que va guanyar el Talent de “Operación Triunfo” ara fa dos anys, va arrassar anit a en l’incici del Peníscola From Stage, en un concert on la coneguda cantant va fer un repàs de la seua discografia. La jove navarresa va demostrar en el recinte, quines són les credencials dels seus primers passos en la indústria discogràfica, amb un pop «senzill i bonic», que connecta tendències actuals com a clàssics de generacions anteriors.

Foto: Twitter Turisme Penyíscola

El d’aquest dissabte va ser el seu últim concert d’aquest estiu, que va ser un reclam per als seus seguidors, que no van voler perdre’s la tria de cançons que sortiran al mercat discogràfic amb l’àlbum que sortirà en breu. Un treball preparat a foc lent.

Les seues composicions guarden matisos d’alguns dels seus confessats referents, com Marisol o Julio Iglesias. A tot això se sumen ressons de mites com Cecilia o formacions independents una mica més pròximes en el temps.

El recital es va completar amb versions i la companyia d’una experimentada banda, organitzada per Miqui Puig, que en el seu moment va triomfar al capdavant ‘Los Sencillos’.

Foto: Twitter Turisme Penyíscola

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.