Els Bombers de la Generalitat han tret un cadàver, encara sense identificar, del cotxe que ha caigut al canal de la Dreta de l’Ebre.

Els fets s’han produït sobre les quatre menys quart de la tarda al Canal de la Dreta de l’Ebre, en un punt pròxim a la carretera C-12.

El vehicle es troba completament afonat i finalment els bombers han pogut obrir la porta. Del seu interior han tret un cadàver. S’està intentant rebaixar el cabal del canal per poder afavorir a les tasques d’evacuació.

Els Bombers de la Generalitat han desplaçat al lloc quatre dotacions del parc de Tortosa i de la Regió d’Emergències. A més, des del parc de Cerdanyola ha sortit una dotació dels GRAE de la unitat subaqüàtica per a participar en les labors de rescat.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.