A mitjan festes majors de l’Aldea, la seua gent gran ha tingut un dia de protagonisme. La jornada ha estat carregada d’activitats, des de la missa, l’homenatge a la parella que porta més anys de matrimoni i als majors de 90, fins al dinar popular al pavelló esportiu, amenitzat per l’orquestra Guateque.

Tot ha començat amb una missa que ha aplegat als jubilats aldeans, amb un refrigeri posterior. Mentrestant, representants d’ajuntament han visitat les persones més grans de 90 i una parella que porta des de l’any 61 casats. A continuació, un dinar ha aplegat unes 400 persones, que han sigut amenitzades per una orquestra.

L’Aldea arriba a l’equador de les festes amb este dia. De moment, tots els actes estan tenint un gran èxit en què, per exemple, la Festa Imagina Ràdio va triplicar assistents. A més, el nou govern municipal ha descentralitzat les festes, que abans s’aplegaven al recinte de darrere l’ajuntament i que enguany ha dividit els actes per diferents carrers del municipi.

Mentrestant, altres pobles de la zona estan, també, en l’apogeu de les seues festes. Deltebre i Amposta també han de viure els seus homenatges a la gent gran l’ofrena de flors i fruits o activitats per als més petits, com l’actuació del Pot Petit a Amposta. Per una altra banda, el Perelló celebra Santa Llúcia i el pròxim cap de setmana serà la Sénia qui començara la festa major.

👤 Redactor a ebredigital.cat, L’Ebre Notícies (l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre) i Al Dia Terres de l’Ebre des de Ràdio Joventut.
⛓ Em pots seguir a Instagram, Twitter, Facebook i Linkedin com a @MontecinoValls.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.