La Guàrdia Civil de Vinaròs ha detingut a un home com a suposat autor d’un delicte contra la salut pública. Amb motiu dels serveis que la Guàrdia Civil té establits per a combatre el tràfic de substàncies estupefaents a la província, els agents van procedir a donar l’alt a un vehicle durant la realització d’un punt de verificació de persones i vehicles.

El conductor mostrava en tot moment una actitud nerviosa pel que després de conducta al registre del vehicle es localitzen 15 cartons de tabac mancant dels precintes fiscals així com 68 pastilles de viagra il·legal i 1170 euros en efectiu amagats en diferents habitacles d’aquest.

Després de la realització de les oportunes gestions es comprova que aquestes pastilles provenen d’un mercat il·legal, mancant dels corresponents controls sanitaris pel que podria contindre algun tipus de substància tòxica o adulterada.

Per tals fets es va procedir a la detenció d’un home de 65 anys d’edat com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. L’actuació ha sigut realitzada per efectius de la Guàrdia Civil de Vinaròs.