Setmana fatídica a Benicarló on dues dones perdien la vida la setmana passada, en qüestió de 24 hores de diferència.

A la mort que avançàvem el passat dimecres dia 7 d’agost al carrer 9 d’octubre, se li va afegir un altre cas de característiques similars dijous passat, on una dona d’avançada edat perdia la vida i era trobada pel seu marit al lavabo de casa seva, a un domicili del Carrer Peníscola. Els dos casos van passar en similars circumstàncies.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.