El pregó va encetar el gruix d’actes de les festes majors de l’Aldea que van arrancar el passat 9 d’agost i s’allargran fins el 18. Nou dies d’activitats adreçades a totes les franjes d’edat i algunes novetats, de les quals l’alcalde, Xavier Royo, remarca que eren necessàries fer per canviar el model de festes. Són les primeres que viu com alcalde i així ho va destacar en un dels actes més esperats, el pregó. Enguany, les pregoneres van ser dos dones, Marta Masdeu Margalef , directora del l’escola 21 d’abril i Lara Ferré Estorach, directora de l’Escola Maria Garcia Cabanes.

Tots dos parlaments van ser emotius recordant la seua trajectòria professional i l’evolució com a mestres fins a ser directores de les dos escoles. També agrair a totes les persones que s’han creuat en la seua vida al llarg de tots aquest anys i van aprofitar l’ocasió per demandar més recursos per l’escola pública.

S.G

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.