En els passats dies hi ha hagut dos accidents de trànsit, sent en un d’ells necessari evacuar al conductor de 33 anys i veí de Benicarló, a l’Hospital de Vinaròs, com a conseqüència de l’accident que va patir en la matinada del divendres, en col·lisionar contra un obstacle, en el punt quilomètric 4700 de la CV-113, en el terme municipal de Canet lo Roig.

Se li va practicar la prova d’alcoholèmia, sent la taxa d’alcohol ingerida molt superior a la permesa, posteriorment va ser traslladat i atés per policontusions i una important intoxicació etílica a l’Hospital Comarcal de Vinaròs.

L’altre accident va ocórrer divendres passat 9 d’agost, al voltant de les 7 del matí, quan una jove de 22 anys, també de Benicarló, en l’encreuament dels camins Abellers i la Volta, en el terme municipal de Peníscola, va col·lisionar contra un mur. Donant positiu en la prova, amb un un resultat de alcoholemia 0,83 mg/l, més del triple permés per llei.

A més cal sumar a aquesta col·lisió, que la conductora mancava del permís de conduir. En el turisme tambien es trobava el propietari del cotxe, que anava de copilot, sent traslladat a l’Hospital Comarcal de Vinaròs, per trencament de clavicula i diverses costelles trencades, després de ser excarcerat pels bombers del parc Baix Maestrat de Benicarló.

Agents de circulació de la Guàrdia Civil es van fer càrrec de l’atestat per a esclarir totes les claus del sinistre.

Font: Diari del Maestrat

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.