Segons informa el Diari Més Digital, durant el migdia de diumenge quatre banyistes han estat rescatats de la gruta natural anomenada Cova del Llop Marí situada al costat de la platja del Torn de L’Hospitalet de l’Infant. A les 13.50 hores Bombers, Salvament Marítim, Policia Local i SEM han estat alertats de l’incident.

Finalment els socorristes de la platja han aconseguit rescatar als banyistes, atrapats en ser sorpresos per la pujada de la marea.

Tots es troben en bones condicions, tot i que un d’ells hauria patit un atac d’ansietat i alguns talls quan ha intentat rescatar els tres joves que havien quedat atrapats a la petita platja que hi ha dins la cova, motiu pel qual ha estat traslladat a l’Hospital Sant Joan de Reus. La resta han estat evacuats fins a la platja de L’Arenal, al mateix municipi.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.