Un home ha mort ofegat a la platja del Fortí de Vinaròs.

Els fets van tenir lloc al voltant de les 14 hores, quan uns banyistes van donar l’avís als serveis de socorrismotras observar la presència d’un home amb símptomes d’ofegament en aquesta platja, la més extensa de Vinaròs, aproximadament a l’altura de l’estàtua de Costa i Borràs.

Membres de l’empresa encarregada de socorrisme, Provita, van aconseguir treure a l’home major de l’aigua i juntament amb la Policia Local li practicaronde forma urgent les tècniques​ de reanimació i cardiorrespiratòria (RCP) encara que els esforços van resultar infructuosos i no es va poder salvar la seva vida. Fins al lloc dels fets va arribar també una ambulància i la Guàrdia Civil.

El mort no estava ahir a la tarda àdhuc identificat, en estar aquesta persona a la platja sola i no haver-se trobat a la platja cap mena de documentació ni d’efectes personals. Per això, una vegada certificada la seva mort, la Guàrdia Civil va optar per traslladar-ho a la caserna per a poder procedir a la seva identificació mitjançant les seves empremtes dactilars. Es creu que podria tenir entre 70 i 80 anys.

Font: Diari del Maestrat