Una menor de 4 anys ha estat ingressada en estat greu a l’UCI pediàtrica de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, després de ser rescatada aquest matí de dimarts de la piscina de l’hotel Vila Daurada.

Pel que sembla, la xiqueta l’han treta de l’aigua en estat inconscient pel mateix socorrista del complex hoteler. El Servei d’Emergències Mèdiques ha enviat ràpidament a dues ambulàncies per fer els maniobres de recuperació de la menor. A més s’ha personat efectius dels Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Salou.

Un cop estabilitzada la menor ha estat traslladada d’urgència a l’hospital tarragoní, on està estable dins la gravetat.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.