Un tractor ha bolcat aquest matí a la zona del Molí del Vallès de Santa Bàrbara i l’ocupant del vehicle ha estat traslladat en helicòpter, en estat greu, a un centre sanitari.

L’avís del sinistre s’ha rebut als voltants de les vuit del matí aproximadament. Fins al lloc dels fets s’han desplaçat dotacions dels Bombers de la Generalitat, els Mossos d’Esquadra de la Generalitat de Catalunya, ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques i l’helicòpter medicalitzat.

(Estem treballant per ampliar la informació)

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.