La Coral de Maristes de Montserrat estrenarà l’espectacle “Una Gota d’Aigua” a Deltebre en el marc del calendari d’actes d’estiu que organitza l’Ajuntament de Deltebre. En aquest cas, una seixantena de cantants interpretaran 16 cançons, de diferents estils de música, representades en directe per tres músics.

La regidora de Foment Cultura, Igualtat i Gènere, Anna Giménez, ha detallat que “aquest és un espectacle dissenyat expressament per a la gent de Deltebre i del Delta de l’Ebre”. De fet, durant el transcurs de l’acte hi haurà la intervenció de diferents persones del municipi ja sigui en un paper actiu o bé en veu en off. Tal com ha explicat la regidora “el que volem és que aquesta sigui una obra en caràcter i esperit del Delta de l’Ebre i que ens faci despertar l’essència del Delta que tots tenim”.

L’esdeveniment es realitzarà aquest dissabte 3 d’agost a la Plaça Europa de Riumar a partir de les 22 hores. El dia abans, també al mateix espai i a la mateixa hora, es realitzarà el concert de 4 Soul. De fet, durant tot l’estiu la Plaça Europa de Riumar està acollint diferents concerts i esdeveniment per als turistes i també per als veïns i veïnes de Deltebre.