El radar que més recapta a la província de Tarragona, és el que està situat en el tram entre Ulldecona i Amposta entre els punts quilomètrics 325,1 i 343,1. Així es desprèn de l’estudi que s’ha donat a conèixer d’aquest 2018 i que ha enxampat a més de 239 usuaris al dia, pràcticament a deu per hora. Destaca el fet que és el tercer detector de Catalunya en més multes acumulades. En total van ser 87.451 denúncies interposades per excés de velocitat.

Són 18 quilòmetres vigilats per càmeres que, en el cas de cobrir-los en un temps inferior als nou minuts, motiven la sanció.

Ha patit un increment notable amb 55.893 multes del 2017 a les 87.451 de 2018. Es tracta d’un augment de més de 31.000 multes, un increment del 56%. Però la dinàmica va més enllà d’aquest radar letal, des de fa anys el més prolífic de la província.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.