Fonts dels Mossos d’Esquadra i dels Bombers de la Generalitat informen que un home i una dona han resultat ferits avui com a conseqüència d’un accident al xocar dues motos d’aigua, cadascuna d’elles amb dos ocupants. L’accident va tenir lloc davant del nou embarcador del Club de Rem a Campredó.

Els ocupants d’una de les motos han resultat il·lesos, mentre en l’altra han resultat ferits de diversa consideració un home i una dona. La dona ha estat trasllada en estat greu sent evacuada en helicòpter medicalitzat fins a l’hospital Joan XXIII de Tarragona. L’home ha estat traslladat en estat menys greu a l’hospital Verge de la Cinta.

Fins al lloc dels fets s’han desplaçat efectius dels Bombers de la Generalitat del parc de Tortosa, amb una llanxa, dotacions dels Mossos d’Esquadra i la policia local de Tortosa, ambulàncies del SEM de la Generalitat de Catalunya i ha estat precís la presència d’un helicòpter medicalitzat que ha fet l’evacuació de l’accidentada.