Fem Consell comença a formar a futurs oradors per poder donar xerrades a les Terres de l’Ebre. Masdenverge va acollir la primera sessió de formació, i la intenció és que gent del territori pugui donar a conèixer el Consell per la República mitjançant estes conferències sense fer falta que ho faci gent de fora.

El curs, impartit pels experts en oració Jordi Manyà i Josep Orcanya, vol donar consells als futurs oradors, com ser naturals. Però afirmen que allò important és tindre grans coneixements sobre el tema, en este cas el Consell per la República. El curs ha estat impulsat per Jordi Romeva, pare de Raül Romeva, i ha comptat amb 17 participants.

La intenció és repetir estes xerrades per poder acabar sent oradors de les conferències que es duran a terme per donar a conèixer el Consell per la República, òrgan que té els objectius de fer efectiu el mandat de l’1 d’octubre, internacionalitzar el procés, desenvolupar infraestructures d’Estat i defensar els drets del poble català.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.