Una de les atraccions que té el Riu Ebre des de que alguns pescadors ho van introduir a finals del segle passat, és la pesca del silur.

Segons la revista JaraySedal aquests dies un pescador aficionat a la pesca al Riu Ebre ha capturat un exemplar de silur de més de 2 metres 50 centímetres. L’aragonès David Bueno, de 38 anys d’edat –pescador des dels 8 anys i caçador des dels 16- va ser l’encarregat de capturar aquest exemplar amb l’ajuda de dos amics.

La pesca va durar uns 45 minuts aproximadament i durant aquesta, el pescador narra que «Només jo ho podia suposar, aquesta força i potència no era normal», afegeix Bueno. David va poder subjectar-lo de la boca i Jesús, gràcies a una de les cordes que portaven, el va remolcar fins a la riba. El silur va ser pescat a prop del marjal de les poblacions riberenques de Quinto i Gelsa.

Redacció: T.C.

About the Author:

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.