Som Amposta, després dels resultats obtinguts a les passades eleccions municipals del 26 de maig, han tingut contactes en diferents iniciatives polítiques i partits independents d’altres poblacions perquè aquests puguin utilitzar el seu nom.

Aquest fet suposaria l’expansió d’un nou partit a les Terres de l’Ebre, que posaria en comú a tots els municipis i els aglutinaria utilitzant el “Som” seguit del nom de cada poble o ciutat. A hores d’ara, des del partit Som Amposta, encara s’està estudiant el full de ruta, els objectius i les diferents possibilitats que tenen sobre la taula.

Fa uns dies van nomenar a Josep Dalmau Espuny com a president de Som Amposta i a Ángel Martinez Robles com a Secretari General.

Font: Imagina Ràdio

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.