Enguany el Club Bàsquet Amposta compleix 70 anys. Pedro Torres, un dels seus fundadors fa un repàs a l’origen, de com va néixer i que suposa per ell el bàsquet. Retrocedim set dècades per recordar els primers passos d’un club que ha deixat empremta a la societat ampostina.

Precisament per commemorar el setantè aniversari el club ha engegat algunes activitats. El seu president, Pere Picot ha remarcat la necessitat de recordar com es va fundar i refermar l’esperit de club. Portaran l’exposició de la federació: ‘100 anys de bàsquet’, faran una samarreta commemorativa i estan treballant per portar el primer equip femení del Barça. Però una de les sorpreses està en el proper torneig de bàsquet que es disputarà el proper 18 d’agost.

SG

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.