L’any del setantè aniversari el Club Bàsquet Amposta fa un balanç positiu de la temporada esportiva, ja que compten amb 11 equips i un centenar de jugadors, tot destacant que han augmentat les fitxes federatives.

Durant el curs escolar també han aprofitat per fer jornades als col·legis i donar a conèixer el bàsquet. En alguns casos, alguns arriben a formar part del club,però l’objectiu és dual, fer promoció i ensenyar valors mitjançant esport.

Els reptes de futur que es marquen com a club és eixamplar la base per a que en un futur hi hagi millors i més equips. Però també enfortir la base social i l’estructura del club formant entrenadors, delegats i monitors.

SG

About the Author:

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.