L’Ampolla ha estat seleccionada recentment per la pàgina web de turisme “101 lugares increíbles” com un dels 30 pobles més bonics que hi ha al llarg de la costa Mediterrània.

A l’hora d’escollir les poblacions, la publicació ha tingut en compte criteris com si el municipi està molt connectat amb la mar, si són pobles poc massificats, el grau de conservació de les seves platges i cales, i el patrimoni cultural i natural.

Al llarg de la selecció, s’hi poden trobar indrets com Las Negras (Almeria), Mojácar (Almeria), Cabo de Palos (Múrcia), Villajoyosa (Alacant), Peníscola (Castelló), Tamarit (Tarragona), Sitges (Barcelona) i Cadaqués (Girona), entre d’altres.

Més informació la podeu trobar clicant el següent enllaç:

https://viajes.101lugaresincreibles.com/2019/07/30-de-los-pueblos-mas-bonitos-sobre-el-mediterraneo-de-espana-mapa/?fbclid=IwAR0buh__uNR7V5RjI8weNjzkxnFduvcqgEHg9sIW8qQ7XrL7yTfls92Nk8Y

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.