Dos medalles de bronze. Aquest és el vagatge del Club Twirling Alfacs que va finalitzar la participació en el Campionat d’Europa que ha tingut lloc a Vendéspace, França. Satisfacció molt gran pels resultats obtinguts per l’equip d’atletes que ha presentat el club rapitenc en aquesta competició, que els ha permès recollir els següents resultats següents:

En junior femení estil lliure, Patrícia Moras va quedar finalista i novena classificada, mentre que Ilenia Sánchez fou semifinalista i catorzena classificada. En la mateixa categoria però masculina, Albert Jamás fou vuitè a la classificació.

En estil lliure sènior femení, Anna Zafra fou finalista i desena classificada, mentre que Marc Hierro fou vuitè en categoria masculina. Pel que fa a parella júnior, Ilenia Sánchez i Patrícia Moras, foren finalistes, terceres classificades i, per tant medalla de bronze. I en parella sènior, una altra medalla de bronze per a Andrea Navarro i Anna Zafra.

A més de les classificacions aconseguides per tot l’equip d’atletes de la delegació espanyola, s’ha pogut aconseguir que la selecció s’adjudiqués el tercer lloc en el pòdium general.