L’Audiència Provincial de Tarragona jutjarà aquesta setmana, el cas de l’intent de segrest d’una nena de 8 anys a la Ràpita, el passat mes de novembre. L’estament judicial jutjarà dos homes acusats d’un delicte de detenció il·legal en grau de temptativa i d’un altre delicte de tinença il·lícita d’armes.

Els fets es remeten al passat mes d’octubre quan van intentar segrestar a una menor de vuit anys, quan estava camí de l’Escola Carles III, acompanyada de la seva mare. Segons el fiscal, els acusats, «actuant d’acord entre ells i amb ànim d’atemptat contra la llibertat de la víctima».

La escena es remunta quan els dos acusats dels fets, de nacionalitats espanyola i romanesa, van sortir d’un vehicle i un d’ells va agafar amb força a la menor. Mentrestant, l’altre va agafar a la mare impedint-li que pugués fer absolutament oposició per evitar que la nena fos segrestada. Tot i això, els agents de la policia local i una tercera persona, van impedir que es consumés el segrest i van poder avortar i dissuadir els dos homes. En primer terme, es van donar a la fuga, però més tard van ser interceptats a la cruïlla del carrer 12 d’octubre i l’avinguda Constitució.

Durant el registre, la policia va localitzar una pistola, de la qual els acusats no tenien permís de tinença d’armes. El fiscal demana 8 anys de presó per a cada acusat, pels dos delictes, el de temptativa de detenció il·legal i el de tinença il·lícita d’armes. El judici serà aquest dimecres a l’Audiència Provincial de Tarragona.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.