Després de la campanya informativa sobre el bon ús dels contenidors de la brossa duta a terme per l’Ajuntament de la Ràpita i en aplicació de l’ordenança de Civisme, aquesta setmana s’ha començat a sancionar les persones que cometen infracció a l’hora de dipositar la brossa.

Agents de la Policia Local fan rondes de vigilància des de dilluns per localitzar els infractors i expedir les corresponents sancions. D’aquesta manera, la regidoria de Governació vol acabar amb les molèsties que provoca la mala pràctica a l’hora de dipositar la brossa, especialment a l’estiu, quan poden aparèixer més fàcilment problemes de salubritat degut a les altes temperatures, que se sumen a la imatge de brutícia que ofereixen les illes de contenidors.

L’augment de la població a l’estiu, a més, multiplica el problema, de manera que l’Ajuntament vol incrementar els esforços per acabar amb aquesta situació.