Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest dimecres un home de 27 anys, de nacionalitat francesa i sense domicili conegut, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir sense haver obtingut mai el permís. Els fets van tenir lloc a les 9 h d’ahir durant un control de velocitat que s’havia establert al punt quilomètric 253.8 de l’AP-7, dins del terme municipal de Salou. Els agents van detectar un turisme que circulava a 197 km/h en un tram de via on la velocitat màxima permesa és 120 km/h.

Els agents van aturar el conductor i aquest no va acreditar ni la seva identitat ni cap llicència que l’habilités a conduir. Per aquest motiu el van detenir com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària i el van denunciar administrativament per excés de velocitat.

El detingut passarà en les properes hores a disposició judicial al jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.