Un gol de l’ebrenc Guiu als quatre minuts de la represa, li va donar al Prat l’ascens a 2a B al camp de la Florida en la tornada de la tercera i definitiva eliminatòria d’ascens davant el Portugalete (1-1). Els del País Vasc, tampoc van poder amb el quart classificat del grup cinquè de tercera divisió, després d’haver caigut en la primera eliminatòria davant el primer classificat català, el Llagostera. El Prat va fer valdre així, el resultat del partit d’anada on es van imposar per 2 gols a 1.

Andreu Guiu, en el seu primer any com a Potablava, s’ha fet un lloc a l’onze titular del conjunt pratenc i ahir ho va rubricar amb el gol de l’empat que li servia al conjunt de Pedro Dolera per igualar el gol que havia avançat als de Viscaia al primer temps al marcador.

El primer temps ha estat marcat per un futbol directe sobre la gespa de La Florida. En una d’aquestes accions els locals han aconseguit avançar-se en el marcador per mediació de Galder (16’). El Prat ha reaccionat amb un xut de Pedro Bravo a les mans de Jorge (23’). Andrés ha hagut d’aparèixer a la sortida d’un córner per evitar el segon poc abans del descans (36’).

La segona meitat no ha pogut començar millor pels interessos potablava. Una centrada de Pedro Bravo ha acabat amb una deixada enrere de Guiu que un defensor local s’ha introduït dins la seva porteria (48’). El gol ha donat molta confiança el Prat, i els pratencs han començat a tenir més calma amb la pilota. Argilaga, Raillo i Sergi Moreno han pogut marcar el gol de la sentència, però les seves rematades no han trobat porteria. Al tram final, els locals han buscat amb insistència el segon gol local, però el Prat ha sabut patir i assolir l’objectiu. Dos anys més tard, el Prat torna a Segona B.