Continúa avançant a gran velocitat i sense control l’incendi entre Vinebre i la Torre de l’Espanyol, degut al fort vent que bufa a la zona i les altes temperatures que fan durant el dia d’avui.

Imatges des de l’interior de la població de Flix. Foto: Cedida

Ja són 40 hectàrees les que s’estimen que s’han cremat segons les primeres informacions que ens han fet arribar els agents rurals i fins ara s’hi han desplegat gairebé una cinquante de mitjans contra incendis dels Bombers de la Generalitat.

Els cossos d’emergències estan prioritzant les labors d’extinció en el flanc dret de la zona, ja que que té més propogació a favor de vent.

Concretament, l’incendi en la Ribera d’Ebre s’hauria originat prop del punt quilomètric 10 de la T-714, que ha quedat tallada a Cabacés, segons el Servei Català de Trànsit (SCT). Segons informa Bombers, també ha estat necessari tallar la carretera T-2237 a Vinebre en els dos sentits de la marxa. L’afectació es dóna entre els punts quilomètrics 1 i 16 i es demana precaució als veïns i visitants de la zona.