Un motorista va patir un accident greu amb la seva motocicleta, i va ser evacuat a l’hospital Joan XXIII el passat diumenge, amb pronòstic greu.

Segons fonts del Servei d’Emergències Mèdiques, l’home de cinquanta-quatre anys d’edat va patir una caiguda amb la seva motocicleta a la cantonada de l’avinguda Doctor Ferran amb el carrer Montsià i com a conseqüència de l’impacte va quedar greument ferit.

Es van activar dues ambulàncies a les 17.21 hores, a més de la Policia Local de la Ràpita. En veure la gravetat de les ferides, els metges van sol·licitar l’arribada de l’helicòpter. Després d’estabilitzar-lo, va ser evacuat a l’hospital tarragoní.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.