Un altra de les jugadores ebrenques que emprén el vol lluny de les nostres fronteres, és la jugadora de Benissanet Núria Llop, que ha acceptat l’oferta del Real Oviedo per incorporar-se al conjunt asturià la propera temporada. Tal com va passar la temporada passada amb Emma Martín, qui va fitxar amb l’Alavés Gloriosas, ara és el torn d’una altra jugadora del territori.

Llop ocupa el lloc de migcampista i amb 26 anys, estava jugant amb el Seagull de Badalona, amb el qual va aconseguir l’ascens a Primera B aquesta temporada passada. Ara, tindrà l’oportunitat de debutar en aquesta nova categoria de la mà del conjunt que entrena Pedro Arboleya.

Núria Llop, jugadora amb una gran rematada, força creativa i amb capacitat per a assistir a les seves companyes, i autèntica especialista a pilota aturada. A més, pot presumir d’haver debutat a la Lliga Iberdrola amb tan sols 17 anys, de la mà del Nàstic de Tarragona, equip en el qual va estar quatre temporades fins al 2012, arribant procedent del Tortosa Ebre, on va començar la seva trajectòria futbolística.

Posteriorment va estar una temporada al Lleida Esportiu, i ja en la categoria d’argent, va ser jugadora l’AEM Lleida on va estar cinc temporades. En la passada, va recalar al CE Seagull de Badalona amb el qual va ascendir a Primera B. La jugadora de la Ribera d’Ebre, és conscient del club al qual arriba, “estic molt feliç i il·lusionada per tenir l’oportunitat de formar part d’aquest gran club històric en el futbol femení, com és el Reial Oviedo femení“.