El Consell Comarcal de la Terra Alta organitza la 1a Jornada Professional de Turisme. La sessió inaugural ha anat sobre les potencialitats del turisme de memòria històrica al voltant dels espais de la Batalla de l’Ebre. S’han tractat els punts bons i també les debilitats amb les quals es troben des de les diferents entitats i empreses.

La sessió és una iniciativa del Grup de Treball de Turisme del Consell Comarcal de la Terra Alta. El grup que creu convenient poder disposar d’espais de contacte entre els diferents agents que servisquen per a establir sinergies futures i/o reforçar les existents. Han recollit les diferents necessitats que manifesten els que coneixen tots els actius turístics de la comarca, les propostes, les experiències, etc.

Hem visitat la primera de 6 sessions que s’han organitzat amb caràcter temàtic. Les empreses que ofereixen serveis vinculats han donat a conéixer les seues propostes. S’ha complementat la sessió amb la visita a alguna de les experiències existents.

👤 Redactor a ebredigital.cat, L’Ebre Notícies (l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre) i Al Dia Terres de l’Ebre des de Ràdio Joventut.
⛓ Em pots seguir a Instagram, Twitter, Facebook i Linkedin com a @MontecinoValls.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.