Aquest dimecres va tindre lloc al Centre Empresarial Terra Alta, a Gandesa, la sessió de formació “La gestió de l’empresa local com.a palanca per la seva competitivitat”, organitzada per la Xarxa Empren del Consell Comarcal de la Terra Alta i el Centre d’Iniciatives Socioeconòmiques, amb el finançament del Departament d’Agricultura de la Generalitat.

La sessió ha comptat amb una assistència d’una quinzena d’empresaris i professionals interessats a rebre formació per a gestionar amb més eficàcia i competitivitat la seva pròpia empresa.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.