Dissabte, 15 de juny, els 52 ajuntaments de les quatre comarques de l’Ebre es constitueixen. A Canal Terres de l’Ebre estarem pendents amb un desplegament únic per fer arribar a totes les llars ebrenques la investidura dels seus representants pels pròxims quatre anys.

Ho farem amb un programa especial que arrencarà a dos quarts de dotze del migdia, 30 minuts abans de l’inici de la majoria de plens. Estarem, en directe, a les sessions plenàries de Tortosa, Amposta, la Ràpita i Deltebre. També farem seguiment dels plens de Móra d’Ebre, Gandesa i de molts altres municipis.

A més, podreu seguir per ebredigital.cat, al minut a minut, i amb l’emissió en directe de Canal Terres de l’Ebre. També podeu participar a les xarxes socials amb el hashtag #PlensCanalTE i enviant fotos i vídeos a través del Whatsapp 639 760 245.

Amb connexions en directe i cobertures dels moments clau de la jornada. Tancarem, així, l’anomenada primavera electoral, que vam arrencar a l’abril amb la campanya de les eleccions generals i amb un seguiment que ha marcat un abans i un després en la televisió local de casa nostra.

👤 Redactor a ebredigital.cat, L’Ebre Notícies (l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre) i Al Dia Terres de l’Ebre des de Ràdio Joventut.
⛓ Em pots seguir a Instagram, Twitter, Facebook i Linkedin com a @MontecinoValls.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.