Aquest cap de setmana dia 7 i 8 de juny l’Associació de Futbol Sala Deltebre- F.F. Motors ha organitzat el torneig de futbol sala 24 hores Andrés Ferri que arribava a la catorzena edició.

Setze equips inscrits d’arreu de Terres de l’Ebre i també del camp de Tarragona i aproximadament uns 230 jugadors els que han participat consolidant així el torneig local de futbol sala, que enguany ha estrenat la pista poliesportiva del Centre Esportiu del Delta i gràcies a un acord amb l’Ajuntament de Deltebre, la pista portarà per sempre el nom de l’homenatjat, Andrés Ferri.

Amposta Team, segon classificat del 14è Memorial Andrés Ferri.

Partits vibrants, emoció, amb molta intensitat, rivalitat i donant el més alt nivell, el que s’ha pogut viure a tots i cadascun dels partits disputats, tant a la fase classificatòria, com a la fase final.

La final va estar molt disputada però finalment es va endur el trofeu de campió i els 1000 euros en metàl·lic l’equip Limpieza Sandra de la població de Vila-Seca, que s’imposava per 4-1 a l’Amposta Team. L’equip ampostí de Toko y me voy va ser tercer després de superar a Free Palestina per 3-1. Les semifinals es van haver de resoldre des del punt de penal, en quedar empatats els dos partits el Free Palestina-Amposta Team i el Toco y Me Voy-Limpieza Sandra (2-2) i es resolien per 3-2 des del punt fatídic.

Destacar que L’Associació de Futbol Sala Deltebre va fer un petit homenatge a una noia del poble, que el passat dia 21 d’abril, es va proclamar a la localitat Italiana de Lignano, Campiona d’Europa en la modalitat de X-STRUTT en la seva categoria, Noa Franch, del Club Twirling La Cava.

Grups dels organitzadors del torneig.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.